Gå til sideindhold

#360

#360 er et helhedsorienteret projekt for unge, der ikke allerede er i gang med uddannelse, FGU eller arbejde. Unge, som har brug for en individuel tilrettelagt indsats, som støtter den unge henimod mestring af hverdagen og uddannelse, FGU eller arbejde.

 

#360 er for unge mennesker, som har endt grundskolen og har svært ved at deltage i, samt fastholde almindelig skole eller beskæftigelse på grund af manglende personlig/faglig udvikling, sociale udfordringer, psykiske lidelser, somatiske lidelser eller kognitive udfordringer. Eller som har oplevet nederlagsfølelse, manglende selvtillid og troen på eget værd. 

 

I #360 lægger vi meget vægt på, at opbygge en tæt relation til den unge, og sammen får vi øje på den unges ressourer og potentialer.

Vi går utraditionelle veje for at nå i mål med enten uddannelse, FGU eller arbejde. Vi guider den unge, og støtter til næste skridt i livet. Dette gennemføres blandt andet gennem fast temadag, individuelle personlige samtaler, faglig og social træning, bustræning, mulig deltagelse i fysisk træning, samt socialt samvær i vores onsdags café.

 

For at komme i betragtning til at deltage i #360, skal man være i dialog med en familierådgiver, UU-vejleder, skole eller jobcenter som indstiller. Det er vigtigt, at den unge er indstillet på, og motiveret for, at der skal ske ændringer i eget liv, og er klar til at få hjælp og guidning til dette. 

Efter visitationen kontaktes den unge af en #360 vejleder for aftale om opstart. Her vil der være fokus på at lære den unge at kende, og få lavet et overblik over, hvilke potentialer og ressourcer vi sammen med den unge skal udvikle på.

#360

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Kontaktinfo

Karen Dalsgaard Andersen

Mobilnr. 29 74 22 37

Mail: kdan@vesthimmerland.dk 

 

Lars Jørgensen

Mobilnr.: 3060 4075

Mail: lajr@vesthimmerland.dk 

 

Mette Møller Pedersen

Mobilnr. 23 99 04 94

Mail: mmpe@vesthimmerland.dk 

 

Susanne Jasmin Andreasen

Mobilnr. 29 89 09 86

Mail: sjan@vesthimmerland.dk 

 

 

 

 Senest opdateret 09.07.2024 11:29 af ALJ