Gå til sideindhold

Informationer om skolen

 

 

 

10. KlasseCenter Vesthimmerland er etableret i 2008, som et samlet tilbud for alle elever i 10. Klasse i Vesthimmerlands Kommune.

 

 

 

 

 

 

Centeret ligger ved Erhvervsskolerne Aars og har et tæt samarbejde med både Erhvervsskolerne, Erhvervsgymnasierne og Vesthimmerlands Gymnasium og HF blandt andet omkring brobygning.

 

10. KlasseCenter Vesthimmerland hører under UNGvesthimmerland, der udover 10. klasse består af UU Vesthimmerland og Ungdomsskolen i Vesthimmerland.

 

Formålet med 10. klasse og 10. KlasseCenter Vesthimmerland er, at gøre eleverne klar til den ungdomsuddannelse, som den enkelte ønsker. Formålet er såvel fagligt som personligt og socialt.

 

10. KlasseCenter Vesthimmerland har i skoleåret 2023-2024 130 elever fordelt på 6 klasser.

 

Af de 6 klasser på centeret har vi 2 fokusklasser. Fokusklassen er for elever, der har svært ved at komme igennem en almindelig ungdomsuddannelse pga. forskellige udfordringer. Der visiteres til fokusklassen af skolen og elever, der kan komme i betragtning, vil til indslusningssamtalen blive præsenteret for dette tilbud.   

 

På 10. KlasseCenteret er vi 11 lærere, 1 leder og 1 sekretær, der alle står klar til at give vores elever et rigtig godt skoleår.

 

 

 

 Senest opdateret 07.09.2023 14:21 af TN