
10. Mad og molekyler - 2025 (VHG)
- madlavning er også naturvidenskab!
Kan du lide mad? Og interesserer du dig for hvad der sker når vi tilbereder råvarer? Måske vil du gerne lave din egen sportsdrik eller er nysgerrig på hvordan chokolade kan tempereres? Vil du lære at lave bolsjer, fermentere eller arbejde med molekylær gastronomi?
Kan du lide mad? Og interesserer du dig for hvad der sker når vi tilbereder råvarer? Måske vil du gerne lave din egen sportsdrik eller er nysgerrig på hvordan chokolade kan tempereres? Vil du lære at lave bolsjer, fermentere eller arbejde med molekylær gastronomi?
Info
#3.031
Man. 12:00-15:00
1 undervisningsgang
Aldersgruppe
8. kl.-9. kl.
Tilmelding fra
4. marts 2025
Tilmelding til
24. marts 2025 kl. 12:00
Tilmeldingsstatus
Lukket for tilmelding
Senest opdateret 21.03.2025 09:11 af MBK