Gå til sideindhold

Ture

 
bio
Biomaraton april 2021
Tag din bedste ven med under armen. Vi ser 4 fede film I er med til at vælge. For at være med til at vælge, skal du være tilmeldt senest den 1. marts. Slik, chips osv. må IKKE medbringes i biografen. Efter 1. film vil der være pizza all you can eat.
Isaberg
Isaberg Adventure
Igen i år tager vi til fantastiske Isaberg i Sverige. Det bliver en af de sidste uger i sommerferien. Vi skal alle bo i en kæmpe hytte, hvor der er plads til alle. I Isaberg skal vi prøve kræfter med MTB, Kano, Stand-up Paddleboard, High-Rope klatring, vandring og meget mere. Alt dette er MED I PRISEN! Der er her garanti for en kæmpe oplevelser med masser af udfordringer og nye bekendtskaber. DET HER er det fedeste du kan lave i din sommerferie med dine venner.
Kanotur3
Kanotur på Uggerby Å
Vi hopper i kanoen i det nordjyske, hvor vi skal hygge og have det sjovt på åen. Vi holder ind langs turen, og slår lejr i det åbne. Dagen efter fortsætter vi i kanoerne. Der er garanti for max hygge hele weekenden! Medbring skiftetøj, badetøj, sovepose og evt. et telt.
bold
Klub fodbold stævne 2021
Hvem render med sejren 2021? Hvert år laver klubberne en fodbold-turnering, hvor den populære vandrepokal står på spil. Løgstør rendte med sejren 2019, hvem skal tage pokalen med hjem i år? Er det din klub der skal rende med sejren, så lav et hold på 4 evt. med udskifter, og tilmeld dit hold i klubben. Der er fede præmier til 1., 2. og 3. pladsen, samt spurtpræmier. Vi spiller selvfølgelig efter DBU´s regler for indendørsfodbold. Desuden tæller mål scoret af en pige dobbelt
km1-snow-dome-bispingen
Snowdome - NY DATO
Snowdome er en fantastisk oplevelses rig verden for alle der elsker ski eller snowboard. Snowdome Bispingen er en gigantisk indenførs ski-hal med lange pefe og udfordrende pister. Der er her garanti for en fed dag uanset om man er nybegynder eller øvet. Der er mulighed for begynderbakke samt hjælp fra vores instruktører. OSB!! Til jer der blev tilmeldt i 2020, er automatisk flyttet til denne dato.
DSC00674
SUP Dagstur
Vi arrangere en dagstur på SUP, hvor vi skal have det sjovt og hyggeligt på Trend Å. Vi har alt udstyret, med I skal medbringe badetøj, håndklæde og godt humør. Undervejs sørger vi for snacks og mad, så vi alle kan få en god oplevelse. Turen kommer til at tage op til 5 timer, hvor vi kommer til at paddle med strømmen. Under turen er der selvfølgelig pauser. Vi mødes i HOTSPOT, Jyllandsgade 37 Aars.
IMG_1483
Vigsø 7-8-9. maj 2021
Årets fedeste klub tur går igen til Vigsø Feriecenter. I skal bo i egne 6 persons hytter, hvor I selv skal lave mad og rydde op. Fredag når vi ankommer, får hver hytte udleveret en pose med mad til aftensmad og morgenmad. Fredag er der også natteløb. Lørdag aften er der madlavnings konkurrence, hvor den ret der smager bedst, og serveres med stil – vinder en fed præmier. EFTER SIDSTE TILMELDING: Kan pengene IKKE refunderes...


Senest opdateret 27.02.2020 10:11 af PLA