Gå til sideindhold

Informationer om skolen

 

 

 

10. KlasseCenter Vesthimmerland er etableret i 2008, som et samlet tilbud for alle 10. Klasse elever i Vesthimmerlands Kommune og er beliggende ved HEG i Aars.

 

Vi har et tæt samarbejde med både HEG, Vesthimmerlands Gymnasium og HF, blandt andet omkring brobygning som er en stor del af vores hverdag. 

 

Vi hører til under UNGvesthimmerland, der udover 10. klasse består af UU Vesthimmerland og Ungdomsskolen i Vesthimmerland.

 

Formålet med et år på 10. KlasseCenter Vesthimmerland er, at støtte eleverne til at blive klar til den ungdomsuddannelse, som den enkelte ønsker. Dette både fagligt, personligt og socialt.

 

I skoleåret 2023-2024 har vi 130 elever, fordelt på 7 klasser.

 

Af de 7 klasser på centeret har vi 2 fokusklasser.

Fokusklassen er for elever, der har svært ved at komme igennem en almindelig ungdomsuddannelse pga. forskellige udfordringer.

Der visiteres til fokusklassen af skolen og elever, der kan komme i betragtning, vil til indslusningssamtalen blive præsenteret for dette tilbud.   

 

På 10. KlasseCenteret er vi 11 lærere, 1 leder og 1 sekretær, der alle står klar til at give vores elever et rigtig godt skoleår.

 

 

 

 Senest opdateret 07.12.2023 14:22 af TN