Gå til sideindhold

OM OS

UNGvesthimmerland står vi klar til at hjælpe.

Velkommen til UNGvesthimmerland

UNGvesthimmerland er en samlet organisation med afdelingerne Ungdomsskolen, 10. klasseCenter Vesthimmerland og UU-Vesthimmerland. UNGvesthimmerland startede 1. januar 2016.

 

I UNGvesthimmerland har vi det formål gennem tværgående samarbejde at styrke og udvikle tilbuddene for de unge, således disse understøtter alle unges uddannelse og dannelse. Dette gør vi gennem samarbejde mellem forældrene, folkeskolerne, ungdomsuddannelserne, frivillige foreninger, erhvervslivet osv.

 

I Ungvesthimmerland står vi klar til at hjælpe alle unge i aldersgruppen 6-25 år. Det gør vi gennem undervisningstilbud, fritidstilbud, sociale tilbud, vejledende tilbud samt støttende- og understøttende tilbud. Alle vores tilbud har bestemte mål, som kan have generel karakter eller konkrete mål. Vores nuværende tilbud og kontakt oplysninger kan I læse mere om på de enkelte afdelingers hjemmesider.

 

Ungdomsskolen

10. klasseCenter Vesthimmerland

UU-Vesthimmerland

 

UNGvesthimmerland er til for de unge, og vi udvikler hele tiden på vores tilbud så de imødekommer ungdomskulturen bedst muligt. Hvis I har ideer eller andet, som I kunne ønske jer gennem UNGvesthimmerland, er vi meget interesseret i at høre fra dig.

 

Erik Krogh Pedersen

Leder

UNGvesthimmerland

 

 Senest opdateret 05.07.2023 09:32 af MIHL