Gå til sideindhold

Event

 
bio
Biomaraton april 2021
Tag din bedste ven med under armen. Vi ser 4 fede film I er med til at vælge. For at være med til at vælge, skal du være tilmeldt senest den 1. marts. Slik, chips osv. må IKKE medbringes i biografen. Efter 1. film vil der være pizza all you can eat.
fifa-21-uefa-champions-league
FIFA Champions league - NY DATO KOMMER
Er I de bedste unge i Vesthimmerland til FIFA??? Hvad med I beviser det? Et hold består af 2 spillere, så tag fat i din FIFA-buddy og få jer tilmeldt hurtigst muligt! Der er, som altid, fede præmier til vinderne, og Ungdomsskolen sørger for pizza til deltagerne.
bold
Klub fodbold stævne 2021
Hvem render med sejren 2021? Hvert år laver klubberne en fodbold-turnering, hvor den populære vandrepokal står på spil. Løgstør rendte med sejren 2019, hvem skal tage pokalen med hjem i år? Er det din klub der skal rende med sejren, så lav et hold på 4 evt. med udskifter, og tilmeld dit hold i klubben. Der er fede præmier til 1., 2. og 3. pladsen, samt spurtpræmier. Vi spiller selvfølgelig efter DBU´s regler for indendørsfodbold. Desuden tæller mål scoret af en pige dobbelt
rush
RUSH After Dark
Lyset slukkes, der skrues op for musikken, og meget bliver selvlysende. Der er salg i boden men eget vand må gerne medbringes. Har du allerede et par strøper fra RUSH i forvejen, så tag dem med, så giver vi en gratis sodavand i bussen. Afgang fra klubberne, med start i Løgstør.
placeholder
UNGERÅD
Medlemmer af Ungerådet
IMG_1483
Vigsø 7-8-9. maj 2021
Årets fedeste klub tur går igen til Vigsø Feriecenter. I skal bo i egne 6 persons hytter, hvor I selv skal lave mad og rydde op. Fredag når vi ankommer, får hver hytte udleveret en pose med mad til aftensmad og morgenmad. Fredag er der også natteløb. Lørdag aften er der madlavnings konkurrence, hvor den ret der smager bedst, og serveres med stil – vinder en fed præmier. EFTER SIDSTE TILMELDING: Kan pengene IKKE refunderes...


Senest opdateret 28.02.2020 12:01 af BLPE