Gå til sideindhold

Outdoor

Outdoor

Go High i Uhrehøje
Elsker du højder eller vil du gerne presse dine grænser, så er vores tur Go High i Uhrehøje noget for dig. Vi vil tilbringe så meget tid vi kan i højderne, du får mulighed for at prøve High Rope banen, rappelling og svævebanen. Når vi er færdige laver vi bålmad og hygger. Vi er behjælpelig med transport, hvis man har brug for det kontakt da Malte på 29442380.
Ski Academy 2024 - Uge 8
Tag med på ski i vinterferien, uge 8, 2024. Vi tager til Neukirchen i Østrig. Hotellet Gasthof Venedigerhof ligger tæt på pisterne. Der er 64 km pister i området, de er brede og perfekte – rigeligt plads at boltre sig på. Er du nybegynder, får du en skiinstruktør tilknyttet, så du lærer teknikken! Prisen er for 4 dage på ski, inkl. liftkort, ski/snowboardleje, busrejse samt morgen- og aftensmad. Frokost nydes på bjerget for egen regning. Det er muligt at medbringe eget skiudstyr. DEPOSITUM ER BINDENDE!
Snowdome
Snowdome er en fantastisk oplevelsesverden for alle der elsker ski eller snowboard. Snowdome Bispingen er en gigantisk indendørs ski-hal med lange, fede og udfordrerne pister, her er garanti for en fed dag uanset om du er nybegynder eller erfaren på ski. Der er mulighed for begynderbakke og hjælp fra vore instruktører. Prisen er incl. Transport til/fra Hamborg, udstyr og 1-dags billet til Snowdome.
Stand-Up paddleboard - Løgstør Havn
Tag med Ungdomsskolen på Stand up paddleboard, vi garanterer for sjov og ballade på vandet. Vi har alt udstyr, I skal bare møde op Det er et krav at man kan svømme og er fortrolig med vand. Vi kan være behjælpelig med kørsel fra Hotspot kl.15:30 ellers mødes vi ved Løgstør Havn kl.16:15


Senest opdateret 06.07.2023 10:59 af TN